tiistai 4. maaliskuuta 2014

UUSI RANKKI, part II


Viimekertainen rämärullaryhmärumarankki-aloite saikin aikaan jo nyt valtaisan innostuneen vastaanoton. Meille on saapunut lukuisa määrä ennakkoilmoittautumisia, joten tämä rankki tulee taatusti toteutumaan!

Nyt mukana ainakin Marko N. Savunhaju, Valo Piiparinen ja Arnold Bragdens. Toimi Kalpa ilmoittautui heti. Myös James Liito tulee mukaan (laittoi kuvankin, hänellä oli Näemmä Neilikka napinlävessä). Eräs kuuntelija ilmoittautui puhelimitse ja oli tästä niin innoissaan, ettei nimestäkään oikein saanut selvää - taisi olla Kissoja Suus (ja ehkä jopa Susiakin Joskus). Oikeastaan kaikki ne kuuntelijat, jotka aina Illoin Penkeillä istuvat, taitavat olla mukana (korkeintaan homma tyssää
Äkilliseen Nuhan puhkeamiseen, mutta eiköhän lopulta kaikille Näillekin Ahneus iske).

Eihän tästä Kuviosta Rähinä tule, eihän ? Ehkäpä pian vähemmistöön jäävät ne, Jotka Ruokkivat turhia pelkoja eli ehkäpä Nekin Karjuvat pian riemusta osallistuessaan rämärullaryhmärumarankkiin ?

Siis kaikki mukaan, ilmoituksenhan tekee Sekunnissa Jne. Rivi vaan tulemaan! DX-kuuntelussa on Ilo Kimpata ja rankissa on Jalo Rampata ylöspäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti