maanantai 3. maaliskuuta 2014

UUSI RANKKI


Alussa oli kaukokuuntelu...

... mutta sitten jossain välissä tuli kimpparaportointi ja pilasi kaiken kauniin. Mutta eihän tämä tietenkään vielä tähän lopu, kyllä evoluutiopirulainen keksii aina uusia muotoja. Kuten hiihdossa (perinteinen => luistelutyyli) tai luistelussa (perinteinen => kaunoluistelu, pariluistelu, jäätanssi).

Voisiko kaukokuuntelukin vielä kehittyä lisää ? Kaukokuuntelusta kaunokuunteluun ? Kimpparaporoinnista parikuunteluun, ryhmäkuunteluun tai jopa radiosäätanssiin ? Entä jos kuuntelija on ruma => rumakuuntelu ? Tai jos koko ryhmä on ruma, kuten Team LURX ?Ryhmärumakuuntelu ?

Team LURX tulee kuitenkin koko ajan olemaan kehityksen kärjessä, eikä mene rähmälleen haasteiden kasvaessa: tulevassa kesiksessä Team LURX tuleekin esittämään katsauksen tulevaisuuden uusiin DX-kuuntelumuotoihin perustuen Charles Darwinin ja tohtori Pasasen yhteistyössä kehittämään "DX-Lajien Synty"-teoriaan: http://www.youtube.com/watch?v=01xKuYCHZ7o

Ensi vuoden alusta Radiomaailmassa aloittaa jo lukuisa joukko uusia rankkityyppejä, joista mielenkiintoisin on varmaan rämärullaryhmärumarankki. Perseukseen asennettavia rullia voi jo nyt tilata kauttammme, lisäksi Rollen asennuspalvelu palvelee 24/7.

Päätös kuitenkin edellyttää vielä liittokokouksen hyväksyntää ja voi olla, että esim. rämärullaryhmärumakuuntelijoille laitetaan vain rrrr-merkintä nykyiseen rankkiin. Kaikki merkit viittaavat kuitenkin siihen, että asia selvinyytyy parin viikon sisällä joten uskomme että ...

... lopussa on ainakin rämärullaryhmärumarankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti